KORONAN VAIKUTUKSET MAKSUIHIN

14.8.2020

Jos Nurmijärven Voimistelu ja Liikunta ry peruu tai keskeyttää ryhmän toiminnan koronan takia, seura palauttaa jäsenille peruuntuneiden vuorojen osuuden. Lisätietoja otsikkoa klikkaamalla.

Jos Nurmijärven Voimistelu ja Liikunta ry peruu tai keskeyttää ryhmän toiminnan syyskauden 2020 aikana koronan takia, seura palauttaa jäsenille peruuntuneiden vuorojen osuuden. Jäsenmaksun osuutta ei huomioida mahdollisissa palautuksissa.

Mahdolliset hyvitykset maksetaan kauden 2020 loppuun mennessä. Hyvitystä tulee hakea viimeistään 11.12.2020 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nuvoli.ry@gmail.com Sähköpostissa tulee olla seuraavat tiedot:

  • Voimistelijan nimi
  • Ryhmän nimi, harjoitusaika, -päivä ja -paikka
  • Tieto, haluaako hyvityksen seuraavalle kaudelle vai palautuksena tilille. Mikäli haluaa palautuksen tilille, liitä mukaan tilinumero ja tiedot kenelle palautus maksetaan

Esimerkki hyvityksestä: Temppujumppa 4-6 vuotiaiden ryhmä Länsikaaressa joudutaan keskeyttämään kolmeksi viikoksi ryhmässä tapahtuneen korona-altistuksen vuoksi. Kaikille ryhmän jäsenille korvataan 15 €. (Kausimaksu 65 € / 13 jumppakertaa x 3) Hyvitystä varten tulee lähettää sähköposti ohjeiden mukaan.

Jos jäsen jää itsenäisesti pois jumpasta koronaan sairastumisen vuoksi, maksut veloitetaan normaalisti. Jos koronasta johtuva sairausloma kestää yli 14 vrk, niin tällöin seura hyvittää tämän jälkeisen ajan sairaslomatodistusta vastaan. Muistathan lähettää sähköpostin hyvitystä varten.

Huomioithan, että tunneille saa osallistua vain terveenä. Kotiin tulee jäädä hyvin matalalla kynnyksellä, jos kokee, että on oireita. Sama ohjeistus koskee myös seuran ohjaajia ja valmentajia.