WORLD GYMNAESTRADA 7.-13.7.2019


Aika: 7.-13.7.2019
Paikka: Itävälta, Dornbirn

 

 

16. World Gymnaestrada v. 2019 Dornbirn, Itävalta

Kansainvälisen Voimisteluliiton (FIG) järjestämä World Gymnaestrada tuo voimistelulajien harrastajat ympäri maailman yhteiseen suurtapahtumaan, jossa kymmenettuhannet voimistelijat, tuhannet vapaaehtoiset, tukijoukot ja katsojat edustavat voimistelun kirjoa upeimmillaan. Gymnaestradassa ei kilpailla, vaan neljän vuoden välein järjestettävä tapahtuma tarjoaa monenlaisia näytöksiä massiivisista kenttäohjelmista pienempien kaupunkilavojen esityksiin.

16. World Gymnaestrada on Itävallan Dornbirnissä 7. - 13.7.2019 

Seuran Gymppinä toimii Katariina Kuronen, k.kuronen@elisanet.fi

NuVoLin sitova ilmoittautumispäivä on 10.11.2018.

 

WORLD GYMNAESTRADA 2019 (WG2019) LÄHESTYY..

Kansainvälisen Voimisteluliiton (FIG) järjestämä Gymnaestrada järjestetään 16. kerran ensi kesänä 2019. Tapahtuma järjestetään neljän vuoden välein, tällä kertaa 7.-13.7.2019 Dornbirnissä, Itävallassa, missä tapahtuma on ollut kerran aiemminkin, vuonna 2007. Gymnaestradassa ei kilpailla vaan tapahtuma tarjoaa monenlaisia näytöksiä kenttäohjelmista kaupunkilavanäytöksiin. Voimistelu on viikon ajan kaikkialla! Ohjelmassa on avajaiset ja päätösjuhla, hallinäytöksiä, kenttänäytöksiä, lavaesityksiä ja iltanäytöksiä. Tämän kesän Turun Suomi Gymnaestradassa päästiin vähän jo pienemmässä mittakaavassa virittäytymään Gymnaestrada- tunnelmaan. 

Voimisteluliitto suosittelee World Gymnaestradaa 12 vuotta täyttäneille. Samoin se suosittelee alaikäisille osallistujille 1 huoltaja / 5 alaikäistä. Tapahtumaan on mahdollista hakeutua myös vapaaehtoiseksi.

Tässä vaiheessa tapahtuman hinnat ovat vielä noin hintoja. Ne tarkentuvat kun esim. lennot varmistuvat. Lentojen saatavuus saattaa vaikuttaa myös siihen lähdemmekö Dornbirniin 6. vai 7. päivä ja palaammeko 13. vai 14.7.2019 ja tämä vaikuttaa taas tarvittavien majoitusöiden määrään ja hintaan. Juurikin lentojen vuoksi on sitovat ilmoittautumiset tehtävä jo hyvissä ajoin. Alla noin hintoja kustannuksista.

Kaikille pakolliset kustannukset:
- Osallistujapassi n.250€ (sis. pääsyn tapahtuma-alueelle ja päivänäytöksiin, julkisen liikenteen käytön, ohjelmakirjasen ja sisäänpääsyn illanviettoihin)

- Koulumajoitus (8 yötä, sis. aamiaisen) n.200€. Voit vaihtoehtoisesti myös hankkia itse majoituksen.

   (Majoituspaikka Höchstin kylä)

- Lounaslipukkeet (7kpl) n.100€ 

- Lentomatkat n.450-500€

- Suomi-asut marssiin n.150€ (Osa saattoi jo hankkia näitä vaatteita Turkuun. Ilmankin pärjää mutta marssia ei voi ilman.)

- Lisenssi n.20€ (käy myös Lumo-kisoissa/Starassa). Osallistujalla tulee olla voimisteluliiton lisenssi voimassa, vähintään harrastelisenssi.

- Bussikuljetukset lentokentältä majoituskoululle ja takaisin

- Esiintymisasut (suurin osa jo valmiina Turun reissulta)

- VakuutusVapaaehtoiset kustannukset:
- Iltanäytösliput

- Koulumajoitustuotteet (mahdollisuus tilata etukäteen patjoja, tyynyjä ja peittoja).

Nyt kotona ja joukkueissa pohtimaan osallistumista ja mahdollista rahoituksen keruuta. Toivottavasti näemme mahdollisimman monen kanssa World Gymnaestradassa! Tapahtumasta tulee varmasti ikimuistoinen ja ainutkertainen. Tapahtuman viralliset kotisivut löytyvät osoitteesta https://www.wg2019.at/.