TUNTIKUVAUKSET


Aikuisten telinevoimistelu

Telinevoimistelun perusliikkeiden parissa on mahdollisuus kehittää muun muassa kehonhallintaa, voimaa, koordinaatiota ja liikkuvuutta sekä haastaa ja ylittää itsensä.

Telinevoimistelija pysyy pystyssä niin kapealla puomilla kuin voltin päätteeksi permannollakin. Vaikka huipulla telinevoimistelu vaatii vankkaa kokemusta lajista sekä tuhansia toistoja, on telinevoimistelu ihanteellinen laji myös kaiken ikäisille uuden harrastuksen aloittajille.


Aikuisten teemat


Sykettä syyskuuhun!

Tunti on reipasta ja tehokasta liikkumista askeltaen. Tämä teematunti harjoittaa hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa, tasapainoa ja koordinaatiota. Tunti sopii kaikille ikään ja kuntotasoon katsomatta.

Musiikki on vaihtelevaa ja olennainen osa tuntia.

Tunnille voit osallistua rennoissa sisäliikuntavaatteissa ja sisäkengissä. Otathan oman jumppamaton ja vesipullon mukaasi.

Liikkuvuutta lokakuuhun!

Tällä teematunnilla pääset kehittämään liikkuvuutta erilaisin harjoittein ja rentouttamaan kehoa. Liikkuvuusharjoittelu lisää kehon joustavuutta ja elastisuutta. Hyvä liikkuvuus on tärkeää arjen toimissa ja harrastuksissa. Liikkuvuusharjoittelua voivat harrastaa kaiken ikäiset kuntoon katsomatta.

Massaa marraskuuhun!

Marraskuussa kehitetään lihaskuntoa erilaisin harjoittein. Tunnilla voidaan käyttää välineitä tai harjoitella omalla kehonpainolla. 

Lihaskuntoharjoittelulla kehitetään lihasvoimaa ja -kestävyyttä. Nämä ovat tärkeitä ihmisen toimintakyvyn ja nivelten terveyden kannalta. Lihaskuntoharjoittelu sopii kaikille.


Chiball

ChiBall on kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, jonka perusta on perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. ChiBall yhdistää ainutlaatuisella tavalla väri- ja aromaterapian sekä kuuden eri lajin ja menetelmän vaikutukset: TaiJi/Qi gong, ChiBall tanssi, Jooga, Pilates, Feldenkrais-menetelmä ja syvärentoutus. 

ChiBall seuraa vuodenaikojen vaihtelua, mikä auttaa osallistujia nauttimaan matkasta kohti harmoniaa, tasapainoa ja hyvinvointia.


Vesitreeni

Vesitreeni on tehokasta vedessä toteutettavaa kuntoliikuntaa. Lihasvoiman ja liikkuvuuden kehittäjänä ja ylläpitäjänä vesitreeni on yksi suosituimmista suomalaisista liikuntamuodoista. Vesitreeni sopii niin miehille kuin naisillekin.