TUNTIKUVAUKSET


Aikuisten telinevoimistelu

Telinevoimistelun perusliikkeiden parissa on mahdollisuus kehittää muun muassa kehonhallintaa, voimaa, koordinaatiota ja liikkuvuutta sekä haastaa ja ylittää itsensä.

Telinevoimistelija pysyy pystyssä niin kapealla puomilla kuin voltin päätteeksi permannollakin. Vaikka huipulla telinevoimistelu vaatii vankkaa kokemusta lajista sekä tuhansia toistoja, on telinevoimistelu ihanteellinen laji myös kaiken ikäisille uuden harrastuksen aloittajille.


Aikuisten teemajumppa

Tunneilla on vaihtelevasti erilaisia teemoja. 
Sykettä nostavaa, reipasta ja tehokasta liikkumista askeltaen. Harjoitellaan hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa, tasapainoa ja koordinaatiota. 

Liikkuvuusharjoittelu lisää kehon joustavuutta ja elastisuutta. Hyvä liikkuvuus on tärkeää arjen toimissa ja harrastuksissa. 

Lihaskuntoharjoittelulla kehitetään lihasvoimaa ja -kestävyyttä. Nämä ovat tärkeitä ihmisen toimintakyvyn ja nivelten terveyden kannalta. Lihaskuntoharjoittelu sopii kaikille.

Musiikki on vaihtelevaa ja olennainen osa tuntia.
Tunnille voit osallistua rennoissa sisäliikuntavaatteissa ja sisäkengissä. Otathan oman jumppamaton ja vesipullon mukaasi.


Chiball

ChiBall on kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, jonka perusta on perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. ChiBall yhdistää ainutlaatuisella tavalla väri- ja aromaterapian sekä kuuden eri lajin ja menetelmän vaikutukset: TaiJi/Qi gong, ChiBall tanssi, Jooga, Pilates, Feldenkrais-menetelmä ja syvärentoutus. 

ChiBall seuraa vuodenaikojen vaihtelua, mikä auttaa osallistujia nauttimaan matkasta kohti harmoniaa, tasapainoa ja hyvinvointia.


LAVIS -lavatanssijumppa kurssi

Tervetuloa mukaan kevään Lavis lavatanssijumppa kurssille!

Lavis on lavatansseihin perustuvaa jumppaa ja jorausta ilman tanssiparia. Tunti koostuu vaihdellen seuraavista tanssilajeista: Valssi, humppa, tango, rock, jive, foxi, fusku, salsa, cha cha, rumba ja samba. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä. 

Kurssin kesto 6 tuntia ajalla 4.3-22.4.2024 Huomaathan, että 18.3 ja 1.4 ei tunteja!


Vesitreeni

Vesitreeni on tehokasta vedessä toteutettavaa kuntoliikuntaa. Lihasvoiman ja liikkuvuuden kehittäjänä ja ylläpitäjänä vesitreeni on yksi suosituimmista suomalaisista liikuntamuodoista. Vesitreeni sopii niin miehille kuin naisillekin.