TUNTIKUVAUKSET


AIKUISTEN RYHMÄT


Chiball

ChiBall on kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, jonka perusta on perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. ChiBall yhdistää ainutlaatuisella tavalla väri- ja aromaterapian sekä kuuden eri lajin ja menetelmän vaikutukset: TaiJi/Qi gong, ChiBall tanssi, Jooga, Pilates, Feldenkrais-menetelmä ja syvärentoutus. 

ChiBall seuraa vuodenaikojen vaihtelua, mikä auttaa osallistujia nauttimaan matkasta kohti harmoniaa, tasapainoa ja hyvinvointia.Kuntoa & Kehonhuoltoa

Tunti on reipasta ja tehokasta liikkumista, joka harjoittaa hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa, lihasvoimaa, koordinaatiota, tasapainoa ja nivelliikkuvuutta. Tehokkaat venytykset kuuluvat myös jokaiseen tuntiin. Lihaskuntoa voidaan harjoittaa omalla kehonpainolla sekä mahdollisesti teemaan sisältyvillä välineillä mm. kuminauhat, kepit. Musiikki on vaihtelevaa ja olennainen osa tuntia. Otathan oman jumppamaton mukaasi.


Vesitreeni

Vesitreeni on tehokasta vedessä toteutettavaa kuntoliikuntaa. Lihasvoiman ja liikkuvuuden kehittäjänä ja ylläpitäjänä vesitreeni on yksi suosituimmista suomalaisista liikuntamuodoista. Vesitreeni sopii niin miehille kuin naisillekin.