Lähde mukaan Gymnaestradaan!

Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa voimistelun harrastajat ja huiput yhteen. Tampereen Gymnaestradaan odotetaan ainakin 12 000 osallistujaa ympäri Suomen noin 200 eri seurasta esiintymään, kilpailemaan, jumppaamaan, katsomaan, kokemaan ja ennen kaikkea nauttimaan Gymnaestradan tunnelmasta ja upeista näytöksistä.

Tätä on Gymnaestrada 2022:

- Kenttäohjelmia, jotka täyttävät Tampereen stadionin Ratinassa ääriään myöten täyteen. Kenttäohjelmia on tarjolla eri ikäisille ja tasoisille liikkujille ja voimistelijoille, jokaiselle jotakin.

- Iltanäytöksiä,  joita esitetään puolestaan yhtenä, kahtena iltana. Iltanäytöksissä päästään nauttimaan tunnelmallisista esityksistä, joita seurat ympäri Suomen ovat valmistelleet.

- Kilpailuja ja kisailuja. Gymnaestradan yhteydessä järjestetään kahdeksan voimistelulajin ja tanssin kilpailuja sekä esittävän voimistelun kisailuja, joissa voimistelijat pääsevät esittämään taitojaan.

- Voimistelun tapahtuma- ja kokeilupisteitä, joissa jokainen vauvasta vaariin pääsee kokeilemaan voimistelua sen eri muodoissa.

Gymnaestrada Tampere viihdyttää ja tarjoaa elämyksellistä nähtävää ja koettavaa kaikille. Gymnaestrada on hyvän mielen tapahtuma, jonka inspiroiva ympäristö rohkaisee ennakkoluulottomasti osallistumaan ja kokeilemaan, etsimään omaa luontaista tapaa liikkua ja siten oivaltamaan, mistä oma keho pitää. Gymnaestradassa on luvassa hyvää fiilistä ja voimistelun riemua jokaiselle ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.

Mikä sua liikuttaa?
Tule mukaan, Gymnaestradaa ei kannata jättää kokematta!

Nurmijärven Voimistelu ja Liikunta on mukana kesän 2022 Gymnaestrada tapahtumassa Tampereella. Tältä sivulta löydät kenttäohjelmat, joissa seura on mukana ja pääset ilmoittautumaan osallistujaksi sinulle/lapsellesi sopivaan kenttäohjelmaan.

Lisätietoja saat seurasihteeriltä sähköpostitse nuvoli.ry@gmail.com tai puh. 045 2321 237.

Lisätietoja tapahtumasta löydät tästä linkistä:

Gymnaestrada Tampere 2022


Tulethan sinäkin mukaan nauttimaan liikkeen ja voimistelun supertapahtumasta!

Seuran Gymppi eli Gymnaestradan yhteyshenkilö on Katri Koskinen. Katri osaa vastata tapahtumaa koskeviin kysymyksiin ja häneltä voi kysyä lisätietoja:

  • p. 045 601 4589
  • kakoskinen1@gmail.com

"Gymnaestrada on tapahtuma, joka jättää jäljen sydämeesi!"