Kenttäohjelmat

NuVoLi ry on mukana seuraavissa kenttäohjelmissa:

  • Tanssillinen voimistelu (vaikeampi) - Ystäväni, elämäni

Harjoitukset Zoomissa keskiviikkoisin klo 18 ja

16-17.10, 13.11-14.11, 4.-5.12 viikonloppuina lauantaisin 10-15 ja sunnuntaisin 10-13.

  • Kuntoliikunta - Kiertoradalla

Harjoitukset lauantaisin 16.10, 13.11, 4.12.
NYK:n salissa klo 10:30-12

Lisäksi telinevoimistelijat osallistuvat Voimistelupäiviin.

Kuntoliikuntaohjelma aikuisille

Kiertoratoja on monen kokoisia ja muotoisia. Niitä voidaan kiertää yksin, parin kanssa, pienessä ryhmässä tai isossa joukossa. Kiertoradan liike suuntautuu sisään tai ulos, eteen tai taakse. Tämä kiertoratojen liike on energiaa, joka kerääntyy yhteen paikkaan vain purkautuakseen lopulta ulos. Tuloksena on uusi galaksi täynnä liikettä, iloa ja satoja avaruudessa loistavia planeettoja. Miltä taivas näyttää tänä iltana?

Helppo ohjelma kaikille yli 15 vuotta täyttäneille, sukupuolesta riippumatta. Ohjelma ei sisällä vaativia kuvioita, joten se on helposti ja nopeasti opittavissa. Ohjelma tarjoaa iloista tekemisen meininkiä ja mukaansatempaavaa kuntoilua, jota voi treenata myös kotonakin. Sopii hyvin ryhmäliikunnan harrastajille sekä muille kuntoliikkujille. Välineenä käytetään isoa kuntopalloa.

Koreografit Tiina Hedeman ja Arja Puro

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Tanssillisen voimistelun ohjelma aikuisille (vaativampi)

”Ystävää ei saa rahalla, ei hyvällä, ei pahalla. Ystävyys syntyy noista, elämän monista kiemuroista."

”Ystäväni, elämäni” on ylistys ystäville – minun, sinun ja meidän kaikkien. Elämän aikana muodostuu erilaisia ystävyyssuhteita, jotka kantavat läpi ilojen ja surujen. Tässä ohjelmassa iloitaan lapsuuden ystävistä, etsitään nuoruuden uusia ystäviä sekä nautitaan aikuisuuden ystävistä yhdessä tekemisen ja kokemisen kautta. Ohjelma näyttää myös voimisteluystävien voiman ja upeuden. Vau, miten hieno juttu meillä onkaan olemassa rikastuttamassa elämäämme!

Ohjelma sisältää vauhdikasta liikuntaa, nopeita siirtymiä, isoja hyppyjä, eri liiketasojen vaihtelua sekä laajoja vartaloliikkeitä. Tämän vuoksi ohjelma vaatii perusvoimistelutaitoja, hyvää fyysistä kuntoa sekä halua sitoutua harjoitteluun. Rytmisesti ohjelma on melko haastava, sillä sen musiikki sisältää sekä kolmi-, viisi- että nelijakoista musiikkia. Ohjelma on suunnattu yli 15-vuotiaille ja aikuisille tanssillisen voimistelun harrastajille, kilpailijoille ja joukkuevoimistelijoille. Ohjelmassa on eri rooleja, mutta ne määräytyvät paikkojen mukaan, eikä niihin voi ilmoittautua erikseen. Asuna on pitkä viitta, joka toimii osin välineenä liikkeessä. Tervetuloa mukaan matkalle ystävyyteen!

Koreografi Eerika Laalo-Häikiö

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.