Hyvä tietää/vakuutus, maksut, peruutukset, liikuntasetelit


Jumppaturva vakuutus:

 

Nurmijärven Voimistelu ja Liikunta NuVoLi ry:n voimistelijat eivät ole automaattisesti vakuutettu seuran toimesta. Jokainen voi halutessaan ostaa Pohjola Vakuutuksen Jumppaturvan hintaan 4,50 €. Vakuutus on voimassa kauden kerrallaan ja nyt menossa oleva kausi on 1.9.2024-31.8.2025.

Lisenssin osto tapahtuu seuran Hoika-jäsenpalvelu-ohjelmalla

 

Vahingon sattuessa ota yhteyttä Pohjola Terveysmestari -palveluun. Lisätiedot ja ohjeet yllä olevasta linkistä.


Jumppamaksut:


Jumppamaksut tulee olla maksettuina eräpäivään mennessä. Kaikissa ryhmissä voi käydä tutustumassa ilmaiseksi kaksi kertaa. (tämä tarkoittaa sitä, että jos käy kaksi kertaa, niin siitä ei laskuteta, mutta jos aloittaa ryhmässä niin maksaa myös niistä kahdesta kerrasta)

Erilaisilla liikuntaseteleillä (Smartum, Tyky-kuntosetelit sekä Virikesetelit) jumppaavat ilmoittautuvat valitsemaansa ryhmään normaalisti. Täältä löydät ohjeet, miten voit maksaa liikuntaseteleillä verkossa tai mobiilisti. 

Huom! liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia ja niitä otetaan vastaan vain aikuisten jumpparyhmissä!


Kaudelle osallistumisen estävissä sairastapauksissa palautamme kausimaksun vain lääkärintodistusta vastaan. Toimistokuluina pidätämme 10 €. Peruutuksissa pyydämme olemaan yhteydessä seurasihteeriin.

Tuntien peruutukset ja muutokset:


Koulut saattavat perua salivuorojaan. Salivuoroperuutuksista tiedotamme heti tiedon saatuamme ryhmien osallistujia ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään korvaavan tunnin mikäli se kohtuudella on mahdollista.  Emme kuitenkaan ole velvollisia järjestämään korvaavia tunteja, jos vuoro peruuntuu meistä riippumattomista syistä.

Jos peruutus johtuu esim. ohjaajan äkillisestä sairastumisesta emmekä saa tilalle varaohjaajaa, niin tiedotamme asiasta heti ja järjestämme korvaavan tunnin mahdollisimman pian.

Aikataulumuutokset ovat mahdollisia. 
Ryhmä voidaan peruuttaa, mikäli osallistujia ei tule riittävästi.