Hyvä tietää/vakuutus, maksut, peruutukset, liikuntasetelit


Jumppaturva vakuutus:

Nurmijärven Voimistelu ja Liikunta ry:n jumppaajia ei ole vakuutettu, koska niin monella on nykyisin oma tapaturmavakuutus. Tarjoamme kuitenkin mahdollisuutta ottaa Jumppaturvavakuutus 4,50 euron hintaan kauttamme. Jumppaturvavakuutus on Suomen Voimisteluliitto ry:n jäsenseuroille tarkoitettu vakuutus. Vakuutuksen saat ilmoittautumalla myös "Jumppaturva vakuutus" ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä. Jumppaturva on voimassa 1.9 - 31.8. 

Lisätietoja vakuutuksesta saat seurasihteeriltä. Linkki jumppaturvaesitteeseen:

Jumppaturva

Mahdollisen vahingon sattuessa seuran ohjaaja antaa paikalla ensiavun ja ohjaa tarvittaessa jatkohoitoon. Vahinkotapahtumasta ilmoitetaan aina vanhemmalle. 

Kiireellisissä tapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan.

Muuten suosittelemme menemään ensikäynnistä lähtien OP:n lääkärikumppanille. Lääkärikumppanilla maksusitoumukset ja muut vakuutusasiat hoituvat helposti. Löydät lähimmän lääkärikumppanin OP:n sivuilta: https://vahinkoapu.op.fi/tapaturma/loukkasin-itseni-urheillessa.html

Jos kävit jo lääkärillä ja maksoit itse, voit siirtyä tekemään korvaushakemuksen. Jos tarvitset jatkohoitoa, hakeudu OP:n lääkärikumppanille.


Peruutukset

Koulut saattavat perua salivuorojaan. Salivuoroperuutuksista tiedotamme heti tiedon saatuamme ryhmien osallistujia ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään korvaavan tunnin mikäli se kohtuudella on mahdollista.  Emme kuitenkaan ole velvollisia järjestämään korvaavia tunteja, jos vuoro peruuntuu meistä riippumattomista syistä.

Jos peruutus johtuu esim. ohjaajan äkillisestä sairastumisesta emmekä saa tilalle varaohjaajaa, niin tiedotamme asiasta heti ja järjestämme korvaavan tunnin mahdollisimman pian.

Aikataulumuutokset ovat mahdollisia. 
Ryhmä voidaan peruuttaa, mikäli osallistujia ei tule riittävästi.


Kaudelle osallistumisen estävissä sairastapauksissa palautamme kausimaksun vain lääkärintodistusta vastaan. Toimistokuluina pidätämme jäsenmaksun 20 €. Peruutuksissa pyydämme olemaan yhteydessä seurasihteeriin.


Jumppamaksut

Jumppamaksut tulee olla maksettuina eräpäivään mennessä. Kaikissa ryhmissä voi käydä tutustumassa ilmaiseksi kaksi kertaa. (tämä tarkoittaa sitä, että jos käy kaksi kertaa, niin siitä ei laskuteta, mutta jos aloittaa ryhmässä niin maksaa myös niistä kahdesta kerrasta)

Erilaisilla liikuntaseteleillä (Smartum, Tyky-kuntosetelit sekä Virikesetelit) jumppaavat ilmoittautuvat valitsemaansa ryhmään normaalisti. Täältä löydät ohjeet, miten voit maksaa liikuntaseteleillä verkossa tai mobiilisti. 

Huom! liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia ja niitä otetaan vastaan vain aikuisten jumpparyhmissä!