Lisätietoja ilmoittautumisesta


Sähköposti: Lasku jumpparyhmistä tulee sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen.  Tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Tarkista myös roskapostikansio, jos et ole saanut laskua.


Lasten ilmoittautuminen: Alaikäinen lapsi rekisteröidään vanhemman profiiliin alikäyttäjäksi. Eli vanhempi luo ensin itselleen tunnukset (rekisteröityminen) ja sen jälkeen lisää lapsen alikäyttäjäksi.  ks. ohje.


Erilaisilla liikuntaseteleillä (Smartum, Tyky-kuntosetelit sekä Virikesetelit) jumppaavat ilmoittautuvat valitsemaansa ryhmään normaalisti. Täältä löydät ohjeet, miten voit maksaa liikuntaseteleillä verkossa tai mobiilisti. 

Jos haluat maksat paperisilla liikuntaseteleillä, toimita liikuntasetelit ja lasku ohjaajalle ensimmäisellä jumppakerralla.  Huomaathan, että perimme jumppamaksun lisäksi yhden ylimääräisen liikuntasetelin kattaaksemme seurallemme seteleistä aiheutuvat kulut.

Huom! Liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia ja niitä otetaan vastaan vain aikuisten jumpparyhmissä!


PERUUTUSEHDOT: Kun ilmoittaudut, niin sinulle varataan paikka kyseisessä ryhmässä. Kesken kauden lopettavan maksu palautetaan vain lääkärintodistuksella.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

TÄSTÄ LINKISTÄ SUORAAN ILMOITTAUTUMISOHJELMAAN