Lisätietoja ilmoittautumisesta


Sähköposti: Lasku jumpparyhmistä tulee sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen.  Tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Tarkista myös roskapostikansio, jos et ole saanut laskua.


Yksi lapsi rekisteröidään heidän omalla nimillään, mutta yhteystiedoissa tulee ilmoittaa vanhemman puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lisätietoja-kohdassa ilmoitetaan huoltajan nimi ja puhelinnumero.

Vaihtoehtoisesti lapsi tai jos perheestä ilmoitetaan useampi lapsi tulee aikuisen rekisteröityä ensin itse käyttäjäksi ja luoda sen jälkeen alakäyttäjiä, ks. ohje.


Perheliikuntaan ilmoitetaan erikseen lapset ja aikuiset omilla tunnuksillaan, jotta kumpikin tulee jäseneksi. Valitettavasti ohjelma ei osaa yhdistää laskuja, vaan maksut ovat aina henkilökohtaisia.


Erilaisilla liikuntaseteleillä (Smartum, Tyky-kuntosetelit sekä Virikesetelit) jumppaavat ilmoittautuvat valitsemaansa ryhmään normaalisti. Liikuntasetelit ja lasku toimitetaan ohjaajalle ensimmäisellä jumppakerralla. Huomaathan, että perimme jumppamaksun lisäksi yhden ylimääräisen liikuntasetelin kattaaksemme seurallemme seteleistä aiheutuvat kulut.

Huom! liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia ja niitä otetaan vastaan vain aikuisten jumpparyhmissä!


PERUUTUSEHDOT: Kun ilmoittaudut, niin sinulle varataan paikka kyseisessä ryhmässä. Kesken kauden lopettavan maksu palautetaan vain lääkärintodistuksella.TÄSTÄ LINKISTÄ SUORAAN ILMOITTAUTUMISOHJELMAAN