Gutz yhteistyö

9.11.2022


Seurallamme on uusi sponsori GUTZ. Teemme koko seurana GUTZ kampanjan kaikissa liikuntaryhmissämme.


Saamme suoran tuoton tilauksista omalle joukkueellemme, joten ollaan aktiivisia! Tämä on helppo ja järkevä talkoo!

       

Saat rekisteröitymislinkin, jossa käyt luomassa tilaustunnukset. Muista tehdä se heti linkin saatuasi, jokaiselle harrastajalle omat tunnukset!

Tilauksen teet kotoa käsin tietokoneen kautta gutz.fi sivulla tai puhelimella lataamalla GUTZ sovelluksen App Storesta tai Google Play kaupasta

Tavoite: 10 pkt/jäsen  

Saamme rahan lisäksi tsempparipalkinnot, jos pysymme tässä tilaustavoitteessamme.


Hinta: Yksi paketti maksaa 20 €, josta tuotto 5 € suoraan omalle joukkueelle! Lisäksi GUTZ sponsoroi seuraamme, jos pysymme tavoitteessamme.


Tilausvaihtoehdot:  

Saat ryhmäsi (tai lapsen ryhmän) yhdyshenkilöltä viestillä linkin (whatsapp tai sähköposti). (Voit pyytää linkin myös seurasihteeriltä.)

A: luotuasi tunnukset saamasi linkin kautta, pääset syöttämään tilauksia  www.gutz.fi  ”KIRJAUDU MYYJÄNÄ” ja syötä tilaus ”Uusi tilaus”-kuka tilaa- ”Tallenna”- lisää tuotteet, rullaa sivu alas ja ”Lisää ostoskoriin” ja ”VAHVISTA”. Voit kirjautua ulos ja lisätä tuotteita joukkueen kampanjan päättymispäivään asti niin usein kuin haluat.

B: vaihtoehtoisesti puhelimella GUTZ sovelluksen kautta

C: lähetät  ”ostajan linkki ” ostajille ( saat sen kun olet rekisteröinyt myyjäksi), näin hän voi itse syöttää ostokset , ja ne tulee sinulle hyväksyttäväksi


Toimitus: koko toimitus yhdyshenkilölle, josta noudat tuotteet (tai seuran vajalta). 
Toimitusaika 2 viikkoa. Tuotteilla on vaihto- ja palautusoikeus.

Maksu: Saat laskun seuralta, kun tuotteet on lähetetty varastolta.


Tilausaika päättyy  4.12.2022 (huomioi rajattu aika!)


Tuotto on laskettu yhteisen tavoitteen mukaisesti, joten kaikkien osallistuminen on äärimmäisen tärkeää tällä helpolla ja laadukkaalla rajatulla ajalla olevalla kampanjalla, jonka voi suorittaa myös etänä! Muista osallistua ja tilata tuotteita itsellesi sekä lähetä sähköistä kuvastoa tuttavillesi, jotta onnistumme tässä yhdessä!