PÄIVITETYT RAJOITUKSET

29.1.2021

Hei NuVoLin lasten ja nuorten huoltajat ja jäsenet!

 

Keusote on tänään linjannut uusista rajoituksista koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Keusoten alueella lasten ja nuorten harrastustoimintaa on rajoitettu niin, että ryhmäkoko saa olla enintään 10 lasta ja nuorta. Koska seuran kaikki lasten ryhmät ovat kooltaan yli kymmenen henkeä, on seuran hallitus päättänyt, että emme voi avata kautta koronaturvallisesti ja niin, että se olisi kaikille osallistujille tasapuolista. Nykyiset rajoitukset ovat voimassa 28.2 saakka. Tilannetta seurataan ja sen mukaan edetään tässä keväässä.

Aikuisten ryhmien toiminta jatkuu Teams etäyhteyden välityksellä. Telinevoimistelun jatkoryhmät harjoittelevat uuden aikataulun mukaisesti, poikkeusjärjestelyin Mäntysalon koululla. Kaikkia ryhmiä on tiedotettu sähköpostitse.

Seuraavassa hallituksen kokouksessa 3.2 keskustellaan peruuntuneiden tuntien korvaustoimista ja tästä tiedotetaan jäseniä erikseen.

 

Helmikuu on tehty lumileikeistä, kotijumppailusta ja mukavasta hiihtoloman ajasta! Hyviä kotijumppa vinkkejä lapsen kanssa tehtäväksi saa esimerkiksi seuraavasta linkistä: olohuonesirkus - YouTube