Suomi Gymnaestrada Tampere 2022

Suomen Voimisteluliitto järjestää joka neljäs vuosi kansallisen suurtapahtuman Voimistelun Suomi Gymnaestradan. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään 9.-12.6.2022 Tampereella. Suurtapahtumaan odotetaan yli 10 000, jopa 12 000 osallistujaa ja tuhansia katsojia päivittäin. 

Gymnaestrada on kesätapahtuma niille, joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis. Neljän päivän aikana Gymnaestradassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, kokeilupisteitä sekä liikkumisen riemua monessa muodossa. Paikalle saapuvat tuhannet voimistelijat ympäri Suomen, mutta myös kansainvälistä voimisteluväkeä odotetaan. Myös ohikulkijat ovat lämpimästi tervetulleita kokemaan voimistelun ja liikkumisen riemua tapahtumaan.

RiVoLilaiset ovat osallistuneet suurtapahtumiin useita kertoja ja edelleen vuonna 2022 matkaamme kohti satojen voimistelijoiden kenttäohjelmia, näytöksiä ja iltaohjelmia. RiVoLin mukana pääsee kokemaan ainutlaatuisen ja ikimuistoisen tapahtuman!


Lähde nauttimaan voimisteluelämyksistä katsojana

Gymnaestrada Tampere 2022 -suurtapahtuma tarjoaa katsojalle henkeäsalpaavia elämyksiä ja tunteita herättäviä hetkiä. Voimistelun ja tanssin näytöksissä koetaan herkkyyttä ja voimaa, kilpailut tarjoavat taitoa ja vauhtia sekä tuhansia eri-ikäisiä voimistelijoita liikuttava päätösjuhla sykähdyttää monimuotoisuudellaan.

Lipunmyynti tapahtumaan on alkanut Lippupisteen kautta.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.