SEURA

Nurmijärven Voimistelu ja Liikunta NuVoLi ry

 

Syntyi Rajamäen

Naisvoimistelijat,

vuonna yhdeksäntoistasataa

viisikymmentä,

muuttui nimi 1998,

Nurmijärven Voimistelu ja

Liikunta.

 

Niin kuin veljeksiä 7 Kivellä

on samanverran aiheita seuralla;

Liike, Energia, Aurinko, Ilo,

Voima ja Ystävät,

Näistä kumpuaa Unelmat.

 

Nurmijärven Voimistelu ja Liikunta ry.

 

 

 

 

NURMIJÄRVEN VOIMISTELU JA LIIKUNTA NUVOLI RY

Rajamäen Naisvoimistelijat perustettiin 1950. Toiminta alkoi siis Rajamäeltä ja laajeni sitten Nurmijärvelle. Vähitellen mukaan tulivat jumpat myös Klaukkalassa ja jumppaa alettiin vetämään myös miehille.  Jumpparyhmien levittäytyminen useampaan taajamaan sekä myös miesten mukaan tuleminen aiheutti keskustelua seuran nimestä. Nimenvaihdos Nurmijärven Voimistelu ja Liikunnaksi tuli ajankohtaiseksi v. 1998.

NuVoLi toimii jäsenten  terveyden, hyvinvoinnin ja liikkumisen ilon tukemiseksi. NuVoLi luo mahdollisuuksia vauvasta aikuiseen hankkia liikkumisen avulla osaamisen ja ilon tunnetta sekä yhdessä olemisen ja tekemisen riemua. Näin NuVoLi on suoraan vaikuttamassa liikuntataitojen kehittymiseen ja sitä kautta elinikäisiin liikuntatottumuksiin.

NuVoLi on keskisuuri liikuntaseura. Seurassa on jäseniä n. 600. NuVoLi kuuluu Suomen voimisteluliittoon sekä ESLUun (Etelä Suomen Liikunta ja Urheilu). Seuran jumpparyhmiä on Rajamäellä, Nurmijärvellä, Klaukkalassa, Lepsämässä ja Uotilassa.

Seurassamme järjestetään lasten liikuntaryhmiä (lapsia on mukana tällä hetkellä n.400), perheliikuntaryhmiä sekä aikuisten liikuntaa (kuntoa & kehonhuoltoa, pilates, tanssillinen kuntojumppa, kehonhuolto  ja vesitreenit). Ohjaajia on parikymmentä ja lisäksi useita varaohjaaja. 

NuVoLi on saanut Suomen Voimisteluliiton tunnustuspalkinnon seuran kehitystyöstä yhtenä viiden muun seuran kanssa v. 2000. Suomen Voimisteluliitto myönsi 11.12.2016 NuVoLille Sinettiseura laatusertifikaatin, joka muuttui Olympiakomitean tähtiseuraksi kevällä 2018.

NuVoLi on osallistunut joka neljäs vuosi pidettäviin kansainvälisiin näytösvoimistelutapahtumiin. Olemme myös aina olleet mukana Suomen Voimisteluliiton suurissa kotimaan liikuntatapahtumissa. Viimeisin suuri tapahtuma oli kansainvälinen voimistelutapahtuma Gymnaestrada Helsingissä heinäkuussa 2015 ja Suomi Gymnaestrada Turussa kesäkuussa 2018.