STARA-TAPAHTUMA

Aika: 10.12.2017 klo 11:30 - 15:30
Paikka: Maaniitun koulu

Syyskausi päättyy Stara-tapahtumaan 10.12.

NuVoli järjestää STARA/ TÄHTI merkin suoritus tapahtuman 10.12.2017 Maaniitun koululla. Tapahtuma on avoin kaikille seuran jäsenille.

Tapahtumassa voi suorittaa joko voimisteluliiton virallisen STARA merkin ja/tai
NuVolin oman TÄHTI merkin. Starat merkki on Voimisteluliiton alkeismerkki joka suoritetaan ensin, sen jälkeen voi suorittaa eri voimistelulajeissa taitomerkkejä. Merkkisuorituksen jälkeen saa suorituksestaan tarran tai mitalin.

Mikäli haluaa suorituksesta STARA merkin, tulee voimistelijalla olla STARA lisenssi, jonka voi ostaa voimisteluliiton sivujen kautta. Lisenssi maksaa vakuutuksen kanssa 14,50€. Voimistelijat joilla on oma vakuutus, joka kattaa urheilutapahtumien vahingot voivat ottaa vakuutuksettoman lisenssin, joka maksaa10,50€. Lisenssin voi ostaa seuran sivuilta kohdasta ilmoittautuminen tai suoraan Voimisteluliiton sivulta. Kuittia vastaan saa suoritus merkin.


Tapahtumassa on myös esiintymisiä, johon toivomme yleisöä. Oman ryhmän ohjaaja tiedottaa tarkemmin esiintyvien ryhmien aikatauluista ja tapahtumaan liittyvästä lähempänä sekä kertoo tarvittaessa merkistä lisää.


Tapahtuman aikataulu:
10.30 Lämmittelyalue aukeaa
11.30 STARA merkin suorittaminen alkaa
13.00 Esiintymisiä
13.45 Nuvolin TÄHTI merkin suorittaminen alkaa
15.30 Tapahtuma päättyy

Tapahtuma on maksuton, tapahtumassa on kahvio. Voimisteluryhmä Hile, telinevoimistelijat ja naisten tanssillinen voimistelu pyörittävät buffettia keräten näin varoja ensi kesän tapahtumaan Turussa, Suomi Gymnaestradaan.


Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan esiintyjiä ja merkin suorittajia.